Başarı durumuna göre yatay geçiş başvurularına ait değerlendirme sonuçları

Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yandal ile Kurumlararası Kredi Transferi Yapılmasına İlişkin Yönetmeliğin Üniversitemizde uygulama ilkelerine göre, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Fakültemiz Bölümlerine yapılan başarı durumuna göre yatay geçiş başvurularına ait değerlendirme sonuçları aşağıdadır:

GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Sıra Adı Soyadı Üniversitesi Başvuru Sınıfı Başvuru Bölümü Kazanma Şekli Eğitim Şekli Puanı
1 Dervişe KARAARSLAN Namık Kemal Üniversitesi 2 Gıda Mühendisliği Asil Normal Öğretim 92,79

İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

1 SALİH SELVİ Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi 3 İnşaat Müh. ASİL 82,75266
2 SALİH SELVİ Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi 3 İnşaat Müh. ASİL İÖ 86,75430
3 İSMAİL YURKUNÇ Gümüşhane Üniversitesi 2 İnşaat Müh. ASİL İÖ 81,84816
4 MEHMET BAŞ Bayburt Üniversitesi 2 İnşaat Müh. ASİL İÖ 80,78054