15.12.2017 tarihinde birincisi düzenlenen ve geleneksel olarak her sene yapılması planlanan Mühendislik   Fakültesi   Satranç   Turnuvası, Başhakem   Gökhan   ÇOBAN yönetiminde Afyon Kocatepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi laboratuvar binasının 2. katındaki Satranç Topluluğu Odası’nda gerçekleştirilmiştir. Turnuvaya üniversitemizin çeşitli bölümlerinden toplam 29 satranç sporcusu katılmıştır. Son derece çekişmeli geçen turnuvanın sonucunda oluşan sıralama aşağıdaki tabloda sunulmaktadır.

TURNUVADA DERECEYE GİREN SPORCULAR

GENEL KATEGORİ
Başarı

Sıralaması

Adı Soyadı Aldığı Puan
1. DOĞUKAN ÖZEN 5
2. AİTKHABYL MİZAMBEK 4
3. FURKAN ÜNAL 4

Yarışma sonucunda dereceye giren sporcularımıza ödülleri Mühendilik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ahmet YILDIZ tarafından verilmiştir. Prof. Dr. Ahmet YILDIZ yaptığı konuşmada dekanlık olarak bu gibi sosyal aktivitelere desleklerinin devam edeceğini belirterek topluluk başkanı Gökhan ÇOBAN ve topluluk danışmanı Uzm. Murat SERT’e teşekkürlerini ifade etmiştir.

20 Aralık 2017, Çarşamba 176 kez görüntülendi