Afyon Kocatepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü tarafından 23-25 Ekim 2019 tarihleri arasında İkbal Termal Otel Afyonkarahisar/Türkiye’de düzenlenecek olan ICIVILTECH 2019 1st International Symposium on Innovations in Civil Engineering and Technology (1.Uluslararası İnşaat Mühendisliği ve Teknolojisindeki Yenilikler) isimli Sempozyumun düzenlenecektir.

Sempozyumda özel paneller ve sergiler yer alacaktır. Her yıl geleneksel olarak düzenlenmesi planlanan sempozyumda İnşaat Mühendisliğindeki güncel konular ele alınacak, inşaat mühendisliği ile ilgili en son ve güncel konularda akademik bir tartışma platformu oluşturulacaktır.

Sempozyumun konuları arasında “Yapı Malzemeleri, Yapı İşletmesi, Geoteknik, Hidrolik, Mekanik, Betonarme, Ahşap ve Çelik Yapılar, Yapısal Analiz, Ulaşım ve Trafik Mühendisliği, Mimarlık” alanları ve tüm alt dalları yer almaktadır.

Türkçe veya İngilizce hazırlanacak bildiriler sözlü veya poster şeklinde sunulabilecektir. Yazarın tercihine göre özet veya tam metin şeklinde hazırlanabilecek olan bildirilerin gönderimi 13 Eylül 2019 tarihine kadar devam edecektir.

09 Temmuz 2019, Salı 731 kez görüntülendi