Üniversitemiz Rektörlüğü ile Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü arasında;Afyonkocatepe Üniversitesinin akademik, idari personel ve öğrencilerinin APS Kurye, Posta Kargosu ve/veya Kargo gönderilerin kabulü, taşınması ve alıcılarına teslim edilmesi ile ilgili, PTT ücret tarifesi üzerinden %50 indirim uygulanması konusunda, 22.07.2019 tarihinde birsözleşme imzalanmıştır.

Üniversitemizde görevli tüm akademik, idari personel ile öğrencilerimiz bu sözleşmeden yararlanabilecektir.

Sözleşme süresi, 21.07.2020 tarihinde sona erecektir. Ancak tarafların mutabakatı ile bu süre diğer yıllar için uzatılabilecektir. Sözleşmenin herhangi bir şekilde sonlanması halinde, durum ayrıca bildirilecektir.

Yukarıda belirtilen hizmetlerden indirimli olarak yararlanabilecek personel veöğrencilerimizin başvuru anında kurum kimlik kartını ve 503483294 olan Müşteri NumarasınıTürkiye’nin her yerinden ibraz etmeleri gerekmektedir.

25 Temmuz 2019, Perşembe 1223 kez görüntülendi