Bilimi kamuoyu gündemine getirerek; gelecek kuşaklar için ilham verici bir etkinlik gerçekleştirmek ve Türkiye’nin geleceğine katkı yapan bilim insanlarına kamuoyu önünde teşekkür etmek amacıyla 2012 yılından bu yana Bilim Kahramanları Derneği olarak Yılın Bilim İnsanı programı kapsamında Genç Bilim İnsanı Ödül Töreni’ni düzenliyoruz. 7 yılda, 20 farklı üniversitenin işbirliği ile düzenlenen program kapsamında 45 bilim insanı çalışmalarından dolayı ödüle layık görüldü.

Her sene farklı üniversitelerimizin işbirliğinde düzenlediğimiz Genç Bilim İnsanı Ödül Töreni’nde; temel bilimler ve mühendislik alanlarına katkılarda bulunmuş, ülkemizde bu alanların gelişmesi ve görünürlüğünün artırılmasında öncü olmuş ve 31 Aralık 2019 tarihinde 38 yaşını doldurmamış (1 Ocak 1981’den sonra doğmuş) bilim insanlarımıza Nisan ayında düzenlenecek olan 2019 Yılın Bilim İnsanı – Genç Bilim İnsanı Ödül Töreni’nde teşekkür edilecektir.

Ülkemizde bilim insanlarını onurlandıracak, öne çıkartacak, hem bilim insanlarına hem de bilim insanı olma hayali olanlara ilham verecek bu özel organizasyon için sizlerin de değerli başvurularınızı bekliyoruz.

Program hakkında bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Başvuru yapmak için buraya tıklayabilirsiniz. Başvurular için son tarih 16 Şubat 2020‘dir.

Başvurunuzun yanı sıra çevrenizde üstün başarılı olarak gördüğünüz genç bilim insanlarının başvurmasını sağlarsanız memnun oluruz.

Daha fazla bilim insanına ulaşabilmemiz dileğiyle,
Sevgi ve saygılarımızla,
Bilim Kahramanları Derneği

12 Aralık 2019, Perşembe 153 kez görüntülendi