Üniversitemiz Girişimcilik ve Kariyer Geliştirme ve Uygulama Merkezi (GİKAM) Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından “Yetenek Her Yerde” teması ile 16 – 17 Mart 2020 tarihinde Isparta’da düzenlenecek olan Güney Kariyer Fuarına katılacaktır.

Öğrencilerin kendilerini yakından tanımaları ve kendi ilgi alanları, becerileri, tercihleri, özellikleri, güçlü yanları ve yaşam amacına en uygun kariyer yolunu belirleyip bu yolda ilerleyebilmeleri önem arz etmektedir. Bölgesel Kariyer fuarlarının amacı, bilimsel bir tabanda öğrencilerin kendi özelliklerinin farkına varması, kariyerlerine dışarıdan bakma şansı yakalayabilmesi, yeni bir gelecek yaratması için fark yaratan kariyer projeleri üretmektir.

Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde “Bölgesel Kariyer Fuarları” kapsamında Isparta Gökkubbe Ulusal Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olan ve Afyonkarahisar’ın yanı sıra Antalya, Burdur, Karaman ve Konya illerinden 15 paydaş üniversitenin katılacağı “Güney Kariyer Fuarı”na tüm öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz davetlidir.

08 Ocak 2020, Çarşamba 157 kez görüntülendi