Fakülte Danışma Kurulu toplantısı 29 Şubat 2020 tarihinde ADAÇAL Endüstriyel Mineraller A.Ş’nin ev sahipliğinde Emirdağ ilçesinde gerçekleştirildi. Toplantıya Fakültemiz Danışma Kurulu üyeleriyle Mühendislik ve Teknoloji fakültelerinin dekan ve dekan yardımcıları ve bölüm başkanları katıldı. Saat 10.30’da başlayan toplantı ADAÇAL Endüstriyel Mineraller A.Ş şirketinin fabrika ziyareti ve tanıtımı yapıldı. Ayrıca Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri ilçenin ve odanın faaliyetleri hakkında bilgi verdiler. Toplantının son bölümünde ise her iki fakülte dekanları fakülteleriyle ilgili kısa bilgi vererek, toplantıya ev sahipliği yapan ADAÇAL firması yetkililerine, konferans salonunu tahsis eden Emirdağ MYO müdürüne ve toplantıya katılan Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası yetkililerine teşekkür ettiler.

28 Haziran 2020, Pazar 450 kez görüntülendi