Üniversitemiz Rektörlüğü ile Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü arasında; Afyon Kocatepe Üniversitesinin akademik, idari personel ve öğrencilerinin APS Kurye, Posta Kargosu ve/veya Kargo gönderilerinin yurtiçinde kabulü, taşınması ve alıcılarına teslim edilmesi ile ilgili, PTT ücret tarifesi üzerinden %40 indirim uygulanması konusunda, 23.07.2020 tarihinde bir sözleşme imzalanmıştır.

Üniversitemizde görevli tüm akademik ve idari personel ile öğrencilerimiz bu sözleşmeden yararlanabilecektir.

Sözleşme süresi, 22.07.2021 tarihinde sona erecektir. Ancak tarafların mutabakatı ile bu süre diğer yıllar için uzatılabilecektir.Sözleşmenin herhangi bir şekilde sonlanması halinde, durum ayrıca bildirilecektir.

Yukarıda belirtilen hizmetlerden indirimli olarak yararlanabilecek personel ve öğrencilerimizin başvuru anında kurum kimlik kartını ve 503483294 olan Müşteri Numarasını Türkiye’nin her yerinden ibraz etmeleri gerekmektedir.

27 Temmuz 2020, Pazartesi 498 kez görüntülendi