D U Y U R U L A R

1- Staj Takvimi dışına çıkılmayacaktır.

2- Zorunlu Staj Formu ve Covid-19 Beyan Dilekçesi (01.04.2021 – 30.06.2021) tarihleri arası başvuru sistemine yüklenecek olup bu tarihten sonra yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

3-Başvurunuz onaylandıktan sonra Zorunlu Staj Formunun çıktısını alıp firmaya imzalattırılıp Covid-19 Beyan Dilekçesi ile birlikte sisteme yüklenmesi gerekmektedir.

4-El ile doldurulan zorunlu staj formu kabul edilmeyecektir.

5- Staj Bilgi Formlarının teslim tarihi, Eğitim-Öğretim yılı Güz Döneminin ilk iki ( 2 ) haftası olup, ücret alan öğrencilerin dekontu ile birlikte belgelerini Öğrenci İşleri Staj Birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

6-İşlemler sırasında sorun yaşayan öğrencilerimiz, sistemde isimleri belirtilen stajdan sorumlu bölüm hocaları ile iletişime geçebilirler.

7- Staj ile ilgili form ve başvuru dökümanlarına fakültemiz web sayfası STAJ menüsü altından ulaşabilirsiniz.

30 Mart 2021, Salı 7199 kez görüntülendi