Afyon Kocatepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 2020-2021 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.

AKÜ ANS Kampüsü Spor Bilimleri Fakültesi Stadyumunda gerçekleşen törende; Güzel Sanatlar Fakültesi, Hukuk Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF), Mühendislik Fakültesi, Teknoloji Fakültesi ve Veteriner Fakültesi öğrencileri kep attı.

Törene; AKÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Peker, Prof. Dr. Yılmaz Yalçın, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Selçuk Akçay, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Hüseyin Bayraklı,  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tuğrul Kandemir, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Yıldız, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Erol, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Civelek, il ve üniversite protokolü, AKÜ öğretim elemanları ve idari personelleri ile mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

31 Ağustos 2021, Salı 453 kez görüntülendi