İscehisar Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve ortakları tarafından yapımı tamamlanan ve Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ‘’Mermerde Yüksek Verim Yüksek Katma Değer Projesi’’ isimli Güdümlü Proje kapsamında Afyonkarahisar İli İscehisar İlçesinde kurulmuş olan Mermer Akademisi Proje Koordinatörü ve İscehisar Mermer İhtisas OSB Müdürü Sayın Muhammed BACAKSIZ, Mermer Akademisi tasarım sorumlusu Zakire ALİMOĞLU ve Mermer Akademisi Akademik Danışmanı Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Belkıs ÖZKARA Mühendislik Fakültesini ziyaret ettiler. Toplantıda İscehisar Mermer Akademisi ile Afyon Kocatepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi arasında üretim, araştırma-geliştirme ve eğitim başta olmak üzere ortak çalışma konularında ikili işbirlikleri üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ahmet YILDIZ, Üniversite-sanayi iş birliği projelerinin geliştirilmesi konusunun Mühendislik Fakültesi için öncelikli olduğunu belirterek, toplantının bu bakımdan oldukça verimli geçtiğini ifade etti ve Mermer Akademisi ekibine ziyaretleri için teşekkür etti.

30 Kasım 2021, Salı 250 kez görüntülendi