Uşak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (UTTO) tarafından ve Birevim ile Helal Finans Araştırmaları Derneği (HEFİAD) işbirliğinde 20 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilen “Genç Nesiller Yarışıyor” proje yarışmasına Fakültemizin İnşaat Mühendisliği Bölümü, Ulaştırma Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Cahit GÜRER danışmanlığında 4 farklı proje ile katılım gerçekleştirildi. Bu projelerden Doç. Dr. Cahit GÜRER’in danışmanlığında Doktora Öğrencisi Burak Enis KORKMAZ’ın yürütücü, yüksek lisans öğrencisi Hakkı Arda DÜZGÜN, lisans 4. sınıf öğrencileri Kürşat GÜRKAN, Mert İMRE, Sezer ZÖRLU’nun araştırmacı olduğu “İletken Asfalt Betonlarının Akıllı Buzlanma Önleyici Sistemlerde Kullanılabilirliğinin Araştırılması” başlıklı proje 2. olurken yine Doç. Dr. Cahit GÜRER’in danışmanlığını yaptığı,  Doktora öğrencisi Şule YARCI’nın yürütücü, yüksek lisans öğrencisi Kadir KURT’un araştırmacı olduğu “Asfalt Yol Üstyapılarının Bozulma Tespitinde İnsansız Hava Aracı (İHA) Kullanımı” başlıklı proje ise mansiyon ödülü ile yarışmada derece almaya hak kazandılar.

Kendilerini tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

29 Haziran 2022, Çarşamba 265 kez görüntülendi