Türk Havacılık Uzay Sanayii’nin faaliyet alanları kapsamında, Şirketin ürün gruplarından belirlenen ve sayfasında yayınlanan https://vizyonergenc.com/ilan/2102?ref=company-page konularda tez çalışması yürütecek, başka bir kurumda sigortalı çalışmayan, ders döneminde veya tez önerisini vermemiş olan doktora öğrencilerinin çalışmalarını desteklemek ve havacılık problemlerinin çözümüne katkıda bulunmak amacıyla hazırlanan LIFT UP++ burs programına başvurular başlamıştır.

Üniversitelerin ilgili mühendislik bölümlerinde (Makine Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik / Haberleşme Mühendisliği, Havacılık (ve Uzay) Mühendisliği, Uçak Mühendisliği, Uzay Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, İmalat Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, Metalurji Mühendisliği, Kimya Mühendisliği, Endüstri
Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Yapay Zeka Mühendisliği, Fizik Mühendisliği) doktora yapan öğrencilerin desteklenebilmesi için doktora eğitimleri boyunca (asgari 8 dönem, azami 10 dönem) aylık asgari ücretin 2 katı kadar burs desteği sağlanacaktır.

Doktora öğrencileri, https://vizyonergenc.com/ilan/2102?ref=company-page sayfasının başvuru formunda bulunan “Diğer” sekmesinden tez danışmanları ile koordineli olarak Türk Havacılık Uzay Sanayii’nin faaliyet alanları kapsamında havacılık sanayisine fayda sağlayacağını öngördüğü yeni konu önerisinde bulunabilir. Önerilen konular uzman ekipler tarafından değerlendirmeye alınacaktır.

Başvuru Kriterleri

• TC vatandaşı olması,
  • Türk Havacılık Uzay Sanayii’nin belirlemiş olduğu doktora konularında araştırma çalışmalarının yapılması,
  • Lisans ortalamasının 2.90 (4’lük sistemde) ve üzeri, yüksek lisans not ortalamasının 3.20 (4’lük sistemde) ve üzeri olması,
  • Tez aşamasında ise tez önerisinin verilmemiş olması,
  • Başvuru yapan öğrencinin hiçbir kurumda çalışmıyor olması,
  • Doktora tezinin tamamlanmasıyla Türk Havacılık Uzay Sanayii’nde 2 yıl mecburi çalışmanın kabul edilmesi,
  • YDS (70+), YÖKDİL (70+), IELTS (6+), TOEFL (70+) olması

Başvuru Evrakları

• Onaylı lisans ve yüksek lisans transkripti
  • Vesikalık fotoğraf
  • Yabancı dil sınav sonuç belgesi
  • Özgeçmiş
  • Öğrenci Belgesi

Önemli Hatırlatma:

Transkript, öğrenci belgesi ve yabancı dil belgesi ile ilgili olarak; söz konusu dokümanların üniversitenizin, ilgili kurumun ve/veya yetkili kişilerin ıslak imzasını, mührünü ya da doğrulanabilir bir  barkod numarasını içermeyen belgeler geçerli sayılamayacaktır.

Vizyoner Genç üzerinden başvuru formunda bulunan “Diğer” bölümünden Türk Havacılık Uzay Sanayii’nin faaliyet alanları kapsamında konu önerisinde bulunulabilir.

Başvuru Sonuçlarının Açıklanması

LIFT UP++ Doktora Burs Programı başvuruları değerlendirme sonuçları, Vizyoner Genç platformunda yer alacak duyurular aracılığıyla ilan edilecektir.

09 Kasım 2022, Çarşamba 125 kez görüntülendi