Üniversitemizin gerçekleştirdiği 2022 Yılı Ödül ve Akademik Yükseltme Töreni, 07.12.2022 tarihinde Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı. Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Taner KAVAS, son 5 yılda yaptığı yayınlar bakımından Web of Science’ta yaptığı 50’den fazla yayını, yayınlarına aldığı 600’den fazla atıfı, yayın başına 10’dan fazla atıf ve toplam 13 WOS h indeksi ile Fen Bilimleri alanında 2022 Bilimsel Başarı ödülüne layık görüldü. Ayrıca, Web of Science’ta yaptığı 25’ten fazla yayın, aldığı 200 atıf ve elde ettiği 8 h indeksi ile genç araştırmacılar arasında en yüksek performansı sağlayan Fakültemizden Araştırma Görevlisi  Recep KURTULUŞ, Fen Bilimleri alanında 2022 Yılı Genç Bilim ve Sanat İnsanı Ödülüne layık görüldü.

2022 yılında Profesörlük Unvanına yükseltilen; Fakültemizin akademisyenlerinden Prof. Dr. Aytekin HİTİT ve Prof. Dr. İrfan Celal ENGİN profesörlük belgelerini aldılar.

2022 yılında Doçentlik unvanına yükselen Fakültemizin akademisyenlerinden Doç. Dr. Erkan ÖZKAN, Doç. Dr. Mustafa YALÇIN ve Doç. Dr. Ziya Özgür YAZICI‘nın yanı sıra, Dr. Öğr. Üyeliği unvanına yükselen Fakültemizin akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Fatih YURAN, Dr. Öğr. Üyesi Cansu KURTULUŞ ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet KILINÇ şal taktı.

Haberin detayları ve fotoğraflar için lütfen tıklayınız…

08 Aralık 2022, Perşembe 248 kez görüntülendi