Afyon Kocatepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından düzenlenen 2. Kocatepe Mühendislik Bilimleri Öğrenci Sempozyumu 22-24 Mayıs 2023 tarihleri arasında çevrim içi olarak yapıldı. Açılış, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Yalçın, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Yıldız, Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı Arş. Gör. Enes Yıldız’ın konuşmaları ve davetli misafirlerimiz  İstanbul Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Vedat Öksüz, FİGES Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tarık Öğüt tarafından verilen konuşmalarla yapıldı.

2. Kocatepe Mühendislik Bilimleri Öğrenci Sempozyumunu açılış konuşmalarını buradan izleyebilirsiniz. Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Üç gün boyunca, Üniversitemizin öğrencilerinin yanı sıra, 17 farklı il ve 25 farklı üniversiteden katılan öğrencilerin birbirinden faydalı çalışmalarını sundukları etkinlik, 24 Mayıs’ta yapılan değerlendirme oturumuyla başarıyla tamamlandı.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

27 Mayıs 2023, Cumartesi 151 kez görüntülendi