Afyon Kocatepe Üniversitesinden (AKÜ) 11 bilim insanı 200 bini aşkın bilim insanının değerlendirildiği Stanford Üniversitesi tarafından yapılan araştırma sonucunda “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi’nde yer aldı.

Dünyanın en etkili bilim insanları listesinin “Kariyer Boyu Etki” kategorisinde Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tayfun Uygunoğlu (177197), Maden Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Eyüp Sabah (183253) ve  Elektrik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fati̇h Onur Hocaoğlu (192477) sıralamaları ile “World Top % 2 Scientists List” sıralamasına girmeye hak kazandılar.

2023 Etki Sıralamasında ise Fakültemizden  İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Tayfun Uygunoğlu (83627) ve Prof. Dr. İsmail Demir (173871) ve Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Taner Kavas (198536) sıralamaları ile “World Top % 2 Scientists List” sıralamalarında yer aldı.

Haberin tamamı için tıklayınız.

Değerli akademisyenlerimizi ötürü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

07 Ekim 2023, Cumartesi 200 kez görüntülendi